Не! България не е окупирана

 О, България НЕ Е окупирана! Само дето на територията й са разположени чуждестранни бази, по-дълго; доста по-дълго, отколкото е била разположена окупационната съветска войска по време на Втората световна война.

НЕ, България НЕ Е окупирана! Само дето турски изтребители (и бомбардировачи) ще пазят небето й. Турция ни са верни комшии, тъй де: милички, едни; мъдри. Е, вярно, имат териториални претенции; винаги са имали териториални претенции, но трябва да ги разберем, те се имат за наследници на Османската империя, т.е., а България е била част от Османската империя (сега от ЕС и НАТО) и е логично (ако щете "логично") наследниците да имат претенции; ние нямаме право на претенции, ние сме се пръкнали отникъде и сме безправни. Претенциите на комщувците са за наше добро, пък и ЕС ни пази от тях, понеже комшувците не са в ЕС (честно да си кажем: имат достатъчно достойнство, че да им са изгодни условията).

НЕ, България не е окупирана, но няма проблем да си даде небето, за да се бомбардират братята й, както се е случвало. Сърби не ни се сърдят, уверих се. В очите им има някаква дълбока тъга от случилото се, но не ни обвиняват. България НЕ Е окупирана, но те изглежда си мислят така. Не ни обвиняват, съжаляват ни. Както се съжалява брат. И се боят, да не паднат някога дотам, докъдето сме паднали ние. 

НЕ, България не е окупирана, но кажат ли от ЕС избиват се животните на фермерите. Кажат ли от ЕС - затварят се фабрики. Кажат ли от ЕС тръгва мощна подигравка в цялото публично пространство...СРЕЩУ КОГО?! Срещу жертвите, които вчера са се надявали, че са изработили достатъчно, че да могат да се развият децата им, а утре виждат самотни друми...Из Европа, където да съществуват като бежанци, само и само да оцелят.

НЕ, България не е окупирана, само дето и нимфата Европа се отрича да е наша; нищо, че по земите ни е расла, като е угодно на комшувците - трябва да отричаме произхода си и да твърдим, че сме тюрки. 

НЕ, България не е окупирана, само дето управляващите ни се отчитат пред приятелите си в посолството, а правителството ни се бори украинския посланик да има повече правомощия от президента. Американският си има повече, но не са му достатъчно. НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОКУПИРАНА. 

НЕ, България не е окупирана, само е принудена да унищожи самолетите си и ракетите си, а после да плати рекет от над 11 милиарда, за да се сдобие с чертежи на самолети.

НЕ, България не е окупирана...Всички българи с добро сърце си подарихме ядрените реактори на воюваща страна; ядрените реактори, които са купени със спестяванията на рода ни. Нали утре ще купуваме електроенергия от същите тези, на които подарихме реакторите, че да си я произвеждат. 

НЕ, България не е окупирана, подарява си оръжията (които не й достигат) само защото е европейски и всички българи така им харесва.

НЕ, България не е окупирана...НЯМА НИКАКВА ЦЕНЗУРА, а това, че не се излъчват руски телевизии НЕ Е ЦЕНЗУРА. Прилича на ЦЕНЗУРА, но ЦЕНЗУРАТА Е ЦЕНЗУРА, а това НЕ Е ЦЕНЗУРА. 

НЕ, България не е окупирана...Академичният съвет дърпа ушите на професор Дарина Григорова, но както се казва: "всеки има право на лично мнение, ако личното мнение съвпада с политически коректното"

НЕ, България не е окупирана, само дето журналисти попадат в сайтове, в които се набелязват "врагове на Украйна" за да бъдат ликвидирани. Е, като са "врагове на Украйна", кой им е виновен. В България формално няма смъртна присъда, дори за най-големите изверги; защото така е европейски и да се убиват педофили, измъчвали до смърт деца не е уок, не е цивилизовано, но пък да си гледаш работата, така както искаш, а не както ти повелява верността към ЕС те лишава от всякакви права. 

НЕ, България не е окупирана, само дето се събарят паметници; "вражески паметници" макар и обичани от повечето българи. Безименият съветски войник е враг, нищо, че е изгубил живота си из бойните полета в битката срещу хитлеризма. Враг е, нищо, че докато е бил в България, България не е била заплашена от бомбардировки. Враг е, нищо, че си е отишъл по живо - по здраво, а не е забравил задника си из плодородни наши земи (за вечни времена), както правят "съюзниците". Да, съществена разлика е, че това са "съюзници", а онова са били "окупатори"

НЕ, България не е окупирана; вижте колко хубаво финансира "Америка за България" будните и ранобудните. Нищо, че за всеки долар/лев/евро, които неправителствената организация отпуска, държавата ни е длъжна да добави още 2, та една неправителствена организация с подобно име си насочва чисто държавни пари към свои хора. На това не знам как се вика, но НЕ, НЕ Е ОКУПИРАНА БЪЛГАРИЯ. 

Чиста и свободна си е България, само дето всичките тези неща са факт. 

Знаете ли, не ми пречат "паметници на окупатори", а присъствието на "не-укопаторите".





Музите

  Тя се разплака. Той й повтори, че е щастлив. Нищо, че ще забрави. След това пак се любеха. Накара я отново да му разкаже, вече без да плач...